Puik werkt

Sterk, onafhankelijk, vrijdenkend en ondernemend. Dat staat bij onze rauwe onderneming centraal.

Wij beschikken over een werkplaats waar wij met precisie en vakmanschap halfproducten in zowel hout als metaal produceren. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor een verbouwing in en om het huis.

PUIK beschikt over een winkel waar onze hout- en metaalproducten worden verkocht. In onze werkplaats maken onze ambachtslieden daar kwaliteitsproducten van, daarin ondersteund door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In onze huiskamer staat de koffie altijd klaar, zodat iedere zzp-er of klusser even op adem kan komen of kan netwerken.

Als medewerker bij PUIK, als stagiair of werknemer, maakt het niet uit waar je vandaan komt of hoe je rugzak eruitziet. Onze deur staat namelijk open voor iedereen. Op basis van je competenties en interesses ga je voor een normaal salaris, veertig uur in de week aan de slag in de winkel of in de werkplaats. Tijdens het traject word je begeleid door coaches/ambachtslieden die je de kneepjes van het vak leren en je helpen om binnen drie tot zes maanden een geschikt bedrijf te vinden waar jij aan de slag kunt. De coaches van PUIK blijven je daarna nog twee jaar begeleiden, om te zorgen voor een goede match tussen jou en het bedrijf. 

Ons werk met een gouden randje