Over ons

Er schuilt meer achter onze rauwe onderneming. Meer dan alleen de verkoop van hout en metaal, de productie- werkzaamheden in onze werkplaats en onze projecten buiten de deur.

Onze winkel

De winkel is de drijvende motor achter Puik.
Hij geeft ons het vermogen om terug te investeren in de samenleving en onze mensen.

ZZP’ers, kleinbedrijven en particulieren zijn welkom in onze winkel en werkplaats. Een puike toekomst, dat doen we samen!

Onze mensen

Hand en tand bewapend met knetter harde levenservaring en met passie voor handwerk staan onze mensen klaar om jullie bij te staan. In onze winkel en daarbuiten.

Stilzitten is er niet bij

Onze mensen zitten niet stil. Bij ons op de werkvloer leren ambachtslieden het vak aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen maken zij een prachtige producties.

De krachten achter Puik

Sjon Meilgaard

Sjon Meilgaard is de grote man achter PUIK, daarin ondersteund door Ondernemershuis-op-Zuid en in samenwerking met De Nieuwe Kans.

Oopz

Oopz! maakt werkgelegenheid. Met steeds nieuwe ondernemingen zorgen wij voor steeds meer werkgelegenheid. Wij zien de kracht van mensen…

www.oopz.nl

De nieuwe kans

We ondersteunen je bij het zoeken naar een baan en het voorbereiden van een sollicitatie. Bij ons kun je verschillende certificaten behalen. Van heftruckchauffeur tot …

www.denieuwekans.org